1 salt
och vitpepparSå här gör du 25 minuter Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kycklingen och bryn den i smör tills den får fin färg, den behöver inte genomstekas. Salta och peppra. Skär bacon och stek den. Smörj en ugnsfast form och lägg i kyckling och bacon. Skär bananerna i slantar och lägg dem ovanpå köttet. Blanda chilisås och grädde i en bunke och häll blandningen i formen. Toppa med jordnötter. Placera formen i mitten av ugnen och låt den gratinera i ca 15 minuter. Ta ut Flygande Jakob och servera med ris. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1086
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
13–4 kvistar oregano. Rör om och stek i 3–4 minuter. Låt grytan puttra i 7–8 minuter eller tills kycklingen är klar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 321
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.