Pajskal14 digestivekex 100 g smör. Fyllning350 g röda vinbär (vikt utan kvistar) 4 msk vatten 3 citroner, saft ( skal om man vill ha extra mycket syrlighet) 2 burkar kondenserad mjölk sötad 10 äggulor
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Oj vad fort tiden går, det är snart midsommar och semestertider för många runt om i landet. Här. kommer ett tips på en helt fantastiskt god och krämig vaniljpaj som passar
Vad du behöverpajskal125 g Smör2 msk Socker3 dl mjöl2 msk Vattenfyllning12 st plommon1 st citron finrrivet skal och saft2 dl couscous2 dl Vatten5 st Ägg2
Tjingeling,. Lördagskväll, äntligen. Ikväll tänkte jag bjuda er på ett pajrecept. Nu när vi går mot ljusare tider är det ju perfekt med nya härliga fikarecept att prova så lägg det här till listan