3 dl
(180 g) vetemjöl 1 tsk bakpulver 100 g smör 1 st ägg 0,75 dl strösocker
1400-500 g
(0,8-1 liter) jordgubbar ev. ca 1 msk potatismjöl 2 st ägg 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl crème fraiche eller 3 dl turkisk yoghurt eller en blandning av turkisk yoghurt och crème fraiche ev. 0,5 st rivet skal av citron eller ev. några droppar citronarom
13 dl
(180 g) vetemjöl 1 tsk bakpulver 100 g smör 1 st ägg 0,75 dl strösocker
1400-500 g
(0,8-1 liter) jordgubbar ev. ca 1 msk potatismjöl
12 st
ägg 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker
13 dl
crème fraiche eller 3 dl turkisk yoghurt eller en blandning av turkisk yoghurt och crème fraiche ev. 0,5 st rivet skal av citron eller ev. några droppar citronarom
Den här ljuvliga jordgubbspajen har ett knäckigt havretäcke och ihop med en klick vaniljglass eller lite vaniljvisp så har du en fulländad dessert eller liten fikastund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.