Pajdeg. Fördela lök, broccoli och den rivna osten i pajskalet och häll på äggstanningen. Pajdeg. Spänn fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant, ca 24 cm, Tryck ut degen pajformen. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen ca 10 minuter i 200 grader. Grädda pajen i mitten av ugnen ca 30 minuter, tills den fått fin färg
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Grönkål är inte bara nyttigt, det är fantastiskt gott också och passar perfekt i paj. Du kan givetvis göra en annan matpajsdeg om du föredrar det, kanske du måste hålla dig till en viss typ av kost p
Det här pajreceptet är riktigt smarrigt och enkelt. Pajstanningen är anpassad utifrån äggstanningen i det här tortillareceptet och blir supersmarrigt, även om det inte alltid kanske blir supersnyggt
Härom dagen lagade jag en paj som jag tidigare har testat under ett tillfälle. Det är en del steg som gäller när man lagar paj, men det är ändå ganska enkelt
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Pajdeg. Fördela brysselkålen i de förgräddade pajskalen och lägg minimozzarellaostarna överst. Tryck ut degen i pajformarna och låt de stå i kylen i ca 30 minuter. Nagga pajdegen med en gaffel och grädda pajskalet, ca 7 minuter mitt i ugnen. Grädda pajerna mitt i ugnen i 20–25 minuter
Börja med pajdegen Mät upp mjölet i en skål och lägg ner margarinet, smula sönder margarinet med fingrarna När det blivit smuligt tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg Pressa ut degen i en pajform och nagga botten Ställ i kylen 10-15 minuter Gör i ordning fyllningen Blanda ägg, grädde, mjölk, salt och peppar i en skål Vispa så att det blir ordentligt blandat Lägg ost, kassler och gräslök i pajskalet Häll äggblandningen i pajskalet Grädda 25-30 minuter i 200 grader 125 g margarin
Gör först pajdegen. Arbeta ihop till en pajdeg. Häll av fettet, annars blir pajen för blöt. Tillsätt den rivna osten och den strimlade skinkan och rör ihop allt till en smet som du sedan häller i pajskalet
Pajdeg. Fördela fyllningen i pajskalet. Låt pajen svalna något. Skär pajen i bitar och lägg upp på fat. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 30 cm i diameter