2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Tillsätt olivolja, timjan, salt och peppar. Fetaosten går att ersätta med getost, och om magen ska mättas passar en enkel tomatsalladoch lufttorkad skinka bra till
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Pressa i vitlöken, tillsätt vinet och låt koka in. Till frukost lagade jag en god omelett som vi åt på altanen och till middag fick det bli en god köttfärspaj
Smaksätt med finfördelad timjan, olivolja, flingsalt och svartpeppar. Krama ur eventuell överflödig vätska och lägg potatisskivorna omlott över smördegen (innanför kanten) tillsammans medvitlökenoch kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.