400 g spaghetti 200 g champinjoner, skivade 1 klyfta vitlök, riven 100 g körsbärstomater 2 dl vispgrädde 200 g riven ost (t ex prästost) 150 g rökt skinka 1 kruka färsk oregano matolja, till stekning salt peppar
Denna laxpaj är underbart krämig och fräsch att servera nu till våren och sommaren. Jag har använt varmrökt lax men det fungerar bra att byta ut den mot kallrökt lax också
Valborgsmmässoafton. Ska du ha gäster. I så fall kan det vara skönt att ha en enkel efterrätt som både går snabbt att göra och funkar att göra redan nu, flera timmar innan gästerna kommer
Snabblagat men ändå från grunden, det är melodin i vårt hus i veckorna. Kycklingfilé, hel eller delad, är den perfekta råvaran för snabblagad veckomat, lägg sedan till grönsaker från skafferiet så blir det en bra och näringsrik middag
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)