11 dl crème fraiche. 1200 g vit choklad. 1rivet skal av 1 citron. 1några kvistarcitronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen ibitariliten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal. 1Vispa grädde och socker till det blivitriktigt fast. 1Rör ner chokladsmeten i grädden. 1Låt svalna i kylen ett par timmar så att chokladen hinner stelna
IngredienserPortioner. 4 1 burk kondenserad sötad mjölk rivet skal och juice av 2 lime 2 dl vispgräddeTillserveringvalfria frukter och bär, t ex persika hallon och banan Lägg tilliinköpslistan
Härligt att påsken väntar runt hörnet. Ska blisoligt och varmt här hela helgen. Har ni tänkt baka något i påsk så kan jag tipsa om denna chokladkakan med mjölkchokladkola täcke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.