Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Varva lasagneplattor, keso, tomatröra och ost. Sluta med tomatröra och ost. ca 200 g lasagneplattor. 500 g förpackning keso. ca 5 dl riven ost med mycket smak
En bit lasagnemed sallad VegetariskLasagne. I dag jag har ingen festlig valborgsmeny att bjuda er på men dock en god vegetarisklasagne som jag gjorde i helgen
Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen medvegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.