De här bullarna är så bra. För bullar behöver kardemumma i degen, och det hade inte förra versionen. Pensla sedan bullarna med lite lättvispat ägg och strö över pärlsocker innan du sätter in dem i ugnen
På tisdag är det fettisdagen och då är det ju tradition att äta semlor, men eftersom vi varken gillar vispad grädde eller tål mandelmassa så bakade jag dessa smaskiga vaniljkrämsfyllda bullar istället
Den här är inte svårare att göra än tex kanelbullar. Stjärnnutella, Braided Star Bread. Sist jag gjorde ett sådant här stjärnbröd tyckte jag att degen blev så hård och osmidig, så den här gången minskade jag mängden vetemjöl
Fördela mandelfyllningen på degen och rulla ihop, likt när man bakar kanelbullar. Det ska vara lite luft mellan bullarna, de kommer att förenas när de jäser
) Tänkte lägga ut det recept jag alltid använder till mina lussebullar. Vill man lyxa till det lite extra kan man vid servering pensla bullarna med smör och doppa dem i socker
30-40 stycken solskensbullar (beroende på hur stora du vill ha dem). Ca 1,5 dl socker 30-40 stycken solskensbullar (beroende på hur stora du vill ha dem)
Kavla ut degen och bred på fyllningen, forma till valfria bullar. Vad är det för en dag, är det en vanlig dag, nä det är ingen vanlig dag för det är Victorias födelsedag, hurra, hurra, hurra