Har man inte choklad chips så går det bra med Marabous mjölkchoklad eller mörk choklad. Nä, fram med människor som vågar se sanningen och dessutom vågar stå för den
Vik ihop längden med remsorna växelvis mot mitten, klipp bort deg som blir i vägen. Vik ihop längden med remsorna växelvis mot mitten, klipp bort deg som blir i vägen
Det är ju inte en "riktigt" bulle i och med att den inte är gjord på en deg som ska jäsa, men det smakar väldigt mycket som en bulle och går alltså sjukt mycket snabbare
Toppa med lite härlig glasyr och ni har en perfekt sockerkaka till fikat. En liten touch av apelsin lyfter verkligen sockerkakan och toppat med lite härlig glasyr kan det inte bli bättre
Bäst blir det med plattor. Börja med att dela delen i mindre delar. Det finns en hel del genvägar att ta när man bakar och lagar mat och på semestern tycker jag nog att man kan ta lite genvägar
Klicka ner matfettet i mindre bitar tillsammans med socker, vaniljsocker och mjöl. Pensla med uppvispat ägg, strö på lite pärlsocker och grädda bullarna mitt i ugnen ca 6-8 minuter
Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.