Vanliga bullar som jag spritsade vaniljkräm i. Förut bakade jag vaniljbullar ganska ofta och de var supergoda nybakade men jag tyckte inte att de gick så bra att frysa
Låt bullarna jäsa övertäckta med bakduk till. Bullar till fikat är en riktig klassiker. Senast jag bakade gjorde jag en ny variant av snurror, som jag fyllde medvaniljkräm, smör, socker och mald vaniljstång
fördela krämen o rulla ihop o skär ut bullar. Pensla med ägg o toppa med pärsocker. 1 tsk vanilsocker med äkta vanilj. 1 tsk vanilsocker med äkta vanilj
Perfekt för att fylla din tårta eller varför inte bullar,vad du än väljer kommer de bli succè. Riktig krämig vaniljkrämmed intensiv smak av vanilj som smälter i munnen
Pensla med ägget. Forma degen till bullar och jäs i ytterligare 30 minuter. Lös upp jästen i vattnet. Blanda i övriga ingredienser och låt jäsa i 30 minuter
När bullarna jäst färdigt, tryck ner två fingrar i mitten av bullarna och fyll medvaniljkrämen. Vi fikade på supergoda blåbärsbullar som bakades i förra veckan och både då och idag efterfrågades receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.