Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Hacka lök, vitlök, chili och soltorkade tomater och fräs ihop några minuter i en stekpanna
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
Putsa fläskfilén fri från fett och hinnor. Gör ett djupt snitt längs med filén. Salta och peppra. Blanda fetaosten med hackade marinerade tomater och lite yoghurt
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten