Trots att vi redan har sett några vårtecken så är det stundtals fortfarande ganska kallt ute. Då tycker jag det passar extra bra med en varm och god lasagne
Då var det äntligen dags för oss att dra igång vårt stora test av vegetariska kassar och först ut är Årstiderna med deras vegetariska kasse för en person
Jag är en mycket ordentlig människa. I alla fall inbillar jag mig det, så när jag gjorde marinerad oumph för ett par veckor skrev jag nogsamt ner alla ingredienser på en lapp
*I samarbete med ICA Sverige*. Hej Vänner. Idag firar jag ett år som professionell matbloggare. Stort va. Jag sa upp mig i augusti 2016 och efter två månaders uppsägningstid så satt jag här i soffan med ett helt nytt liv framför mig
Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk. Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god
Visst är det legitimt att fyllas av julpepp redan nu. Jag har i alla fall kommit igång med mina julrecept, och idag är det dags att bjuda på det första