Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Bröd på en pinne = pinnbröd. Gott och enkelt. Istället för tråkiga köpta sojakorvar gjorde jag mina egna välkryddade korvar med vitlök, chili och kapris
Paj är den ultimata utflyktsmaten, eller för den delen att ha med till jobbet som lunch. Den här pajen går lika bra att nygjord, uppvärmd eller rumstempererad
Goda wraps från Hälsans Kök. För ett par veckor sedan var jag på ett pressvisning hos Prat PR. Det var en av de bästa pressvisningar jag varit på på senare tid
Har många gånger gjort auberginerullar med halloumi som jag älskar. De är så väldigt goda tycker jag. Dock är det lite pill med detta och tänkte att jag gör en variant som en gratäng istället
Denna perfekta sommarkvällsmaten alltså ♥. Jag har varit så himla sugen på detta, haha. Ja, går runt och typ tänker på en speciell maträtt och då kan jag inte släppa det
Hej. Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli
På sommaren ska man göra det så enkelt för sig som möjligt. Att stå timmavis i köket en riktigt solig sommardag är inte min grej - hur roligt jag än tycker det är att laga mat
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Söndag 19 februari 2017. Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Den här krämiga potatisgratängen med champinjoner och rökt ost blev verkligen jättegod. De stekta champinjonerna gav mycket smak och de passade väldigt bra tillsammans med den rökta osten