1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlorna med vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme
Funkar bäst att laga i en wok-panna. Skär kycklingen i små bitar som du sedan steker. När du stekt färdigt, häll i kokosmjölken, hacka sedan ner kycklingbuljongen
God kväll på er. Här kommer det utlovade receptet på gårdagskvällens smarriga räksallad. Ingenting för nitiska bantare, men gärna för bantare med “unna-sig-dagar”
Då var det måndag och vardag igen. Helgerna är alldeles för korta känns det som. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Strimla lövbiffen och stek den hastigt i 1 msk smör i stekpanna. Ta upp ur stekpannan. Rensa kantarellerna och fräs dem i stekpanna tills vätskan kokat in
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Stycka kycklingen i portionsbitar, salta och peppra. Vänd dem i mjöl blandat med basilika och timjan. Bryn kycklingdelarna på båda sidor i smör i en stekpanna
Fräs färs och hackad lök i en kastrull med smör. Skala och tärna potatisarna och rör ner i köttfärsen. Tillsätt buljongtärning, vatten och tomatpuré och koka i 10 minuter