Krämig tacopajmed massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Matpajer kan variera i en oändlighet och det är även så lätt att ta med sig eller bjuda på. Tryck ut degen i en pajform och räffla kanterna med en gaffel och stick hål med gaffeln i bottnen av degen
Blanda mjöl och bakpulver och nyp ihop med smöret. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
I vår skafferi som vi är så lyckliga över (nej det krävs faktiskt inte så mycket mer än ett skafferi med gott om plats för att göra oss lyckliga) där finns det nästan alltid några burkar tonfisk och det var alltså dessa som kom nytta
En favorit är pannbiff med löksås. Hej alla rara,. En av mina bästa tips för att inte trilla dit är att alltid ha matlådor i frysen, både att ha till lunch och när man kommer hen trött och hungrig på kvällen och inte orkar laga mat
Är det hummer eller annan mat du är sugen på att fira dagen med och letar efter så är det så finurligt uträknat att det går att söka genom våra gamla recept i sökrutan där på högersidan, så hoppas vi att du hittar det du söker
Kommentarer
fari
Fel länk
Logga in eller Registrera för att kommentera.