Ikväll blev det kokospanerad kycklingmed mangosås och ruccolasallad till middag. Man skär kycklingfiléer i lagom stora portionsbitar och doppar de först i uppvispat ägg och därefter i riven kokos
Marinad till kycklingen. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Servera medkycklingwokenmed ris. Skär kycklingfilén i strimlor. Blanda chilisåsen med sojan. Woka kycklingen i en het wok i oljan ca 5 minuter. 600 g Kycklingfile
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis. Lägg i kycklingen under kokning och låt sjuda, ca 15 minuter. Skala och skär morötterna i sneda skivor, och koka dem i en kastrull med lättsaltat vatten, 3 minuter. 600 g kycklinglårfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.