Det här är en brasilianskkycklinggryta där man först marinerarkycklingen med bland annat färska örter ochcitronoch sedan låter den puttra ikokosmjölkoch cashewnötter
Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatiskkycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när viinte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Först ut är en kryddmix som heter Paneng red curry, glasnudlarochkokosmjölk. Häll över kokosmjölken. Jag gjorde en klassiker, dvs kycklingwok med lite grönsaker ochtillsatte produkterna till detta
IngredienserPortioner. 4 2 morötter 1 msk smör 1 tsk spiskummin 1/2 tsk malen kanel 1 vitlöksklyfta 400 ml kokosmjölk 1 kycklingbuljongtärning 4 port ris 200 g savoykålsmix 2 msk olja ca 500 g strimladkycklinglårfilé 2 msk tomatpuré 2 dl vatten 1 tsk sambal oelek salt och peppar 130 g alfalfagroddar Lägg tilliinköpslistan Så handlar du snabbare
svalnat, tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda, eller så kan ni dela. kyckling. dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt
Skär kycklingenistrimlor. Häll ikokosmjölkenoch koka upp under omrörning på medelhög värme. Tillsätt den röda currypastan och rör tills det blir en fin röd oljig yta
Det skulle varit kokospanerad fisk som en rätt ochkycklingi en kokos ochlimebladssås. Imorse när vi skulle planera lunchen villevi göra kokospanerad kyckling med en limebladssåsvi trodde att vi sett recept på
vet jag inte vad som hände men jag blev grymt sugen på paprikakycklingoch. När kyckling är. kokosmjölkoch vatten sen vitlökspulver, sätt på ett lock och låt den koka på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.