Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Skär kycklingfiléerna i strimlor och lägg i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda ananasjuice från burken med ananasringarna med kycklingbuljong, majsstärkelse, vinäger, sherry, tomatpuré och socker och rör om
Dela kycklinglårfiléerna i mindre bitar. Fördela såsen över kycklingen. Tillsätt vinet och låt kycklingen småputtra under lock ca 10 minuter. Tag upp kycklingbitarna och fördela dem i 4 smorda eldfasta portionsformar. 450 g kycklinglårfilé
Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Banka ut dem till platta biffar. Krydda med salt och peppar. Stek köttet i lite matfett tills det har fått fin färg
Kyckling i brieostsås med curryråris. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon. 3små kycklingfiléer
Kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna. Servera kycklingrulladerna med ris och sallad. Bred röran över kycklingen och sätt in i ugnen ca 15-20 min. 706 kcal, 45 g protein, 35 g fett, 51 g kolhydrater 600 g Kyckling Minutfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.