Torskrygg
gerta
gerta

Torskrygg

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskrygg med bacon och gräslök
  • 30 min
  • arrow downarrow up
  • Ingredienser
  • 4 torskrygg
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 paket bacon
  • 3 schalottenlökar, finhackade
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk fransk senap
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl gräslök
  • Gör så här

Beskrivning

    Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form.
    Blanda samman alla övriga ingredienser utom osten. Förstek baconen och löken. Häll över fisken och sist strö över riven ost.
    In i ugnen på 225°C i 20 min.
    Servera med pressad potatis och sallad

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.