Teriyaki kyckling
catrineyngbro
catrineyngbro

Teriyaki kyckling

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Jannica Pettersson Varsågod
  • Teriyakikyckling (4 pers)
  • 600 gram kycklinglårfilé (alt 4 kycklingfiléer)
  • 2.5 dl grädde
  • 2.5 dl crème fraiche
  • 0.5 flaska teriyakisås (150 ml)
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • Krydda (salt och citronpeppar) och stek kycklinglårfiléerna lätt runt om och lägg i ugnssäker form.
  • Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå över kycklingen.
  • Sätt in rätten i 200 graders ugn i ca 25 min.
  • Servera med ris och sallad.

Beskrivning

    Jannica Pettersson Varsågod:

    Teriyakikyckling (4 pers)

    600 gram kycklinglårfilé (alt 4 kycklingfiléer)
    2.5 dl grädde
    2.5 dl crème fraiche
    0.5 flaska teriyakisås (150 ml)
    1 tsk sambal oelek
    1 st pressad vitlöksklyfta

    Krydda (salt och citronpeppar) och stek kycklinglårfiléerna lätt runt om och lägg i ugnssäker form.
    Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå över kycklingen.
    Sätt in rätten i 200 graders ugn i ca 25 min.

    Servera med ris och sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.