Spenatsoppa (vegansk)
Jannah
Jannah

Spenatsoppa (vegansk)

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • Portioner: 4
  • Ingredienser
  • Cirka 500 g fryst spenat
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl valfri grädde (till exempel havregrädde eller kokosmjölk)
  • 4 dl vatten
  • 1 eller 2 grönsaksbuljongtärningar
  • Olivolja
  • Salt och peppar

Beskrivning

    Gör så här
    Finhacka löken och vitlöken. Bryna i olja i en kastrull. Häll i spenat, 4 dl vatten och buljongtärning. Koka ihop med grädden. Salta och peppra efter smak. Om ni vill, mixa soppan slät med en stavmixer. Redo att ätas!

Kommentarer

  • hevasama

     - 

    Super enkelt och gott

Logga in eller Registrera för att kommentera.