Rabarbermuffins med kokosmjöl glutenfria
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Rabarbermuffins med kokosmjöl glutenfria

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • MUFFINSSMET
  • 1 dl Kokosmjöl
  • 1/2 tsk Bakpulver
  • 1 krm Oraffinerat havssalt
  • 4 st Ägg
  • 0,75 dl Kokosolja, smält
  • 2 msk Vätska
  • 1,5 tsk Vaniljextrakt
  • 2 msk Kokossocker
  • RABARBER
  • 150 gr (ca 1 stor stjälk) Rabarber, hackad
  • 1 msk Kokossocker

Beskrivning

    Värm ugnen till 175 grader.
    Förbered 8-9 muffinsformar beroende på storlek.
    Vispa ihop kokosmjöl, bakpulver och salt i en stor skål.
    Tillsätt övriga ingredienser och vispa eller rör samman till en smet.
    Smeten blir fast, liknar mer som deg.
    Hacka upp rabarbern och blanda med 1 msk kokossocker i en liten skål.
    Blanda väl.
    Vänd ner rabarbern i muffinssmeten och klicka ut i formarna.
    Grädda i ugn ca 20min.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.