Värm ugnen till 175 grader.
Förbered 8-9 muffinsformar beroende på storlek.
Vispa ihop kokosmjöl, bakpulver och salt i en stor skål.
Tillsätt övriga ingredienser och vispa eller rör samman till en smet.
Smeten blir fast, liknar mer som deg.
Hacka upp rabarbern och blanda med 1 msk kokossocker i en liten skål.
Blanda väl.
Vänd ner rabarbern i muffinssmeten och klicka ut i formarna.
Grädda i ugn ca 20min.
Det är gott precis som det är, men kan också avnjutas med smör och en skiva ost. ½ dl kokosmjöl. Vi inledde lördagsmiddagen med en klick skagenröra på små bitar knäcke
När jag är sjuk och ur stånd att åstadkomma något ätbart är den stående menyn här hemma färdiggrillad kyckling med färdig potatissallad, samt färdig blåbärssoppa
Blanda kokosmjölmed nyponmjöl, bikarbonat, bakpulver, kanel och husk och rör ned i pöset. Mitt favoritte för tillfället är ett grönt ekologiskt med smak av citron och ingefära som känns nyttigt så här i förkylningstider
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Här är recept på Glutenfria frallor. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.