Pepparkakskladdkaka
jigglybear
jigglybear

Pepparkakskladdkaka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3 1/2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4- 5 msk kakao
  • 1/2 påse med pepparkakskryddor
  • 2 dl vetemjöl
  • 150 gram smält smör

Beskrivning

    Ställ ugnen på 175 grader.

    Smält smöret och låt svalna.

    Rör ihop ägg och socker, blanda de torra ingredienserna, och rör ner i smeten, rör sist ner smöret.

    Bred sedan ut det i en rund form ( smord och bröad ) och ställ in i ugnen i cirka 20 minuter.

    Den ska fortfarande vara lite lös i mitten – den stannar till sig i kylskåpet.

    Ställ sedan in i kylskåp tills den svalnat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.