Rör ihop margarin, socker och ägg. Blanda i cacao och vetemjöl. Häll pärlsocker på en tallrik. Gör runda bollar, tryck ut dem i handen, tryck sedan handen i pärlsockret
Smörj och bröa en sockerkaksform. Smält smöret/margarinet. Blanda allt torrt. Vispa äggen lätt (jag brukar vispa dem med en gaffel i en djuptallrik ca 1 min)
Hösten 2010 gjorde jag 10 liter äppelmos. Det tar ett tag att göra av med allt detta, speciellt när man är den enda i familjen som äter det och jag har fortfarande några liter kvar i frysen
1. Börja med chokladganache. Koka upp grädde och tillsätt choklad. Blanda runt ordentligt och låt svalna. 2. För lemon curd-grädde vispar du lemon curd så konsistensen blir lite lösare och vänd sedan ner i den vispade grädden
Sega och knapriga citronkakor. Kan en kaka vara både knaprig och seg. Den här kakak kan vara det iaf, den är knaprig på utsidan och har ett mjukt och lite segt inkråm med mycket citronsmak
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Nyp ihop alla ingredienserna till en lite smulig deg. Smula hälften av degen i en form med kanter, ca 20 x 25 cm, med bakplåtspapper