Oxfilépasta
Helena Toftling
Helena Toftling

Oxfilépasta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pasta för 4 personer
  • Såsen
  • 1 st charlottenlök
  • 200 g kantareller
  • 400 g oxfilé
  • 2,5 dl creme fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk oxfond
  • 1/2 msk sweetchilisås
  • salt
  • peppar

Beskrivning

    1. Koka pastan enligt anvisning.

    2. Skär oxfilén i mindre bitar och fräs den snabbt i en het panna. Den ska bara få lite stekyta. Lägg bort köttet och fräs svampen tills allt vatten försvunnit.

    3. Vänd ner smör i pannan och smaka av med flingsalt. fräs ihop en minut. Vänd ner creme fraiche, grädde, fond och sweetchilisås. Smaka av med salt och peppar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.