Krämig oxfilépasta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle- eller pennepasta
  • 300 g oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
  • 2 schalottenlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 200 g champinjoner
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk soja
  • 1 msk vetemjöl
  • 5 dl grädde (gärna vispgrädde)
  • 1 dl mjölk
  • salt
  • peppar
  • 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika)
  • smör till stekning
  • olja till stekning
  • parmesanost
  • balsamico
  • färsk ruccola
  • 400 g tagliatelle- eller pennepasta 300 g oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak) 2 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk soja 1 msk vetemjöl 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 1 dl mjölk salt peppar 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika) smör till stekning olja till stekning
  • Till servering parmesanost balsamico färsk ruccola

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.