300 g
oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
2
schalottenlök
2
vitlöksklyftor
200 g
champinjoner
1 tsk
dijonsenap
2 msk
soja
1 msk
vetemjöl
5 dl
grädde (gärna vispgrädde)
1 dl
mjölk
salt
peppar
1 dl
persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika)
smör till stekning
olja till stekning
parmesanost
balsamico
färsk ruccola
400 g
tagliatelle- eller pennepasta 300 g oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak) 2 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk soja 1 msk vetemjöl 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 1 dl mjölk salt peppar 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika) smör till stekning olja till stekning
Till servering parmesanost balsamico färsk ruccola
Ingredienser Portioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.