MEXICAN VANILLA OCH CHOCOLATE SHELLS
ChefGarcia
ChefGarcia

MEXICAN VANILLA OCH CHOCOLATE SHELLS

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 5 delar
  • Välj alla ingredienser
  • 2 1/2 koppar mjöl
  • 4 ägg
  • 1 kopp socker
  • 3/4 kopp margarin
  • 4 matskedar jäst
  • 1/2 kopp vatten
  • 1/2 kopp mjölk
  • 3/4 kopp vete mjöl för skiktet
  • 3/4 kopp glas socker för skiktet
  • 1/2 kopp vegetabilisk förkortning för skiktet
  • 1 äggvita för skiktet
  • 1 tesked vaniljextrakt för skiktet
  • 1 smält chokladkaka för skiktet

Beskrivning

    Värm vattnet utan att koka. Gör en "vulkan" med mjölet och halva sockret.
    Rör om jäst med ¼ kopp varmt vatten.
    Tillsätt mjöl, hälften av margarin och 2 ägg tills du har en homogen blandning.
    Knåda blandningen, låt den sedan stå och täck den med en fuktig trasa i cirka 1 timme.
    Å andra sidan blanda socker, mjöl, ägg, margarin och mjölk.
    Blanda de två degen efter att ha haft en homogen deg.
    Lägg degen i skålen och täck den med en fuktig trasa.
    Låt degen vila i 3 timmar eller tills den har fördubblats i storlek.
    Värm ugnen till 180 ° C.
    Placera glasets socker, smör och mjöl i en skål och rör om väl.
    Dela blandningen och placera i tesked vanilj i hälften och i den andra hälften den smälta choklad.
    När degen har fördubblats i storlek, knådas och separeras i bollar på cirka 30 gram och ge dem en cirkelform.
    Smörj brickorna, placera bollarna som skiljer dem med 5 cm.
    Lacka bollarna med äggviten. Lägg ett lager vanilj eller chokladpasta ovanpå, dela blandningen i rutor med hjälp av en kniv.
    Vila skalen i cirka 1 timme för att fördubbla storleken.
    Grädda skalen i 20 minuter.
    Efter 20 minuter vänta på att de svalnar och åtfölj dem med en utsökt varm choklad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.