Mexikanska majsrullar med kyckling och ost
ChefGarcia
ChefGarcia

Mexikanska majsrullar med kyckling och ost

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 delar
  •  
  • Pico de Gallo
  • 1 kopp tomat, sådd och hackad
  • 1/4 kopp hackad vit lök
  • 1 tesked serranopeper, utsäde och finhackad
  • 1/4 kopp koriander, hackad
  • 1 1/2 matsked citronsaft
  • 1/8 tesked slipad svartpeppar
  • 1/4 tesked kosher salt
  •  
  • räfflor
  • 1/2 tz + 1 matsked matolja, separerad
  • 1/4 kopp hackad vit lök
  • 1/2 tesked vitlök, finhackad
  • 1 1/4 koppar rostad och strimlad kyckling
  • 1/3 kopp tomat, sådd och hackad
  • 1/4 tesked kosher salt
  • 1/4 tesked slipad svartpeppar
  • 2 koppar riven mild ost
  • 10 majs tortillas
  • 3/4 kopp turkisk yoghurt
  • 1 paket (8 oz.) Fresh Cheese, smulat

Beskrivning

    steg
    30 minuter
    Pico de Gallo: Kombiner tomater, lök, serranepeppar, koriander, citronsaft, salt och peppar i en medium skål. Blanda och lägg åt sidan.

      
    Värm 1 matsked olja i en medium stekpanna på medelhög värme i 2 minuter. Tillsätt löken och sauté i 1 minut. Tillsätt vitlök och stek i 30 sekunder.

      
    Tillsätt kyckling, tomat, salt och peppar. Koka i 2 minuter och lägg åt sidan.

      
    Kombinera kycklingen med -ost i en skål.

      
    Värm tortillorna i 1 minut eller tills de är lite mjuka (du kan använda mikrovågsugnen eller en komal).

      
    Fyll varje tortilla med cirka 3-4 matskedar av kycklingpreparatet. Rulla varje tortilla och säkra med en tandpetare. Sätt åt sidan.

      
    Värm ½ kopp olja i en medelhög stekpanna på medelhög värme i 3 minuter. Stek 5 flöjter åt gången tills de är gyllenbruna, cirka 4-5 minuter.

      
    Överför flöjterna till en servett med hjälp av en tång. Ta bort pinnarna innan de serveras. Servera varje portion med cirka 2 matskedar grädde, 3 matskedar färsk ost och 3 matskedar pico de gallo. Mycket nöje!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.