Dagens RECEPT – NONSTOP COOKIES. "Cookies in a jar" och mitt i natten…. Fick en fråga om jag kunde ge recept på allt jag bjöd på och självklart kan jag det
Rör i smör och havregryn. Blanda mjöl, bikarbonat och salt. Rör i chokladhacket och eventuellt nötterna. Om kakorna känns mjuka efter att gräddningstiden är klar kan man stänga av ugnen och ha dem inne en stund längst ner med luckan på glänt på eftervärmen , då torkar de och blir hårda utan att bli brända
Temat för kakan är ”En söt överraskning” och syftar på den goda kolafyllningen i kakan. I dag på Alla ♥ dag passade det bra att bjuda familjen på den goda kakan och den hemgjorda vaniljglassen
Jag har gått och finurlat på ett recept till chocolatechipcookies bakade med agave ett bra tag nu. Äntligen kom jag mig för att prova och de blev superbra
Tänk vad bra, att både ni som är veganer och glutenallergiker kan äta dessa chocolatechipcookies. Chickpea chocolatechipcookies with almond butter (vegan)
(Om din kokosolja är flytande – sätt den en stund i kylen tills den får en fast konsistens. Det här receptet hittade jag för någon vecka sedan då jag var ute och letade efter receptinspiration
Bakade lite härligt mumsiga chipcookies i veckan, dessa kakor är sambons favorit och jag provade ett nytt recept idag, gillar när de blir lite knapriga men ändå sega och sedan är det havregryn i , vilket jag tycker är gott
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.