Rör om hela tiden (medelvärme) och efter en stund kommer det börja skumma (rör om och rör om. Jag har bjudit på dem med en klick glass på, men de är även supergoda att äta som de är
Ta ut och låt svalna på plåten. Chocolatechipcookies med vit choklad och cashewnötter. Nu tänkte jag att det vi skulle ta fram ett kakrecept, dessas cookiesen är så ljuvligt goda
Ta ut kakorna och strö över några chokladknappar på en gång så att dom smälter på kakan. Jag använder en sån där som man trycker ihop handtaget på så lossnar kulan/degen
Dessutom så är det min födelsedag och då skulle vi passa på att fira lite extra. Gissa om inte vi skulle ha åkt med den båten på onsdag, men pga branden är resan inställd
Att använda kikärtoroch vita bönor som mjölersättning är inte bara gott utan även rikt på protein, smart för miljön och gör kakorna väldigt näringsrika
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Låt kakorna ligga kvar på plåten tills de svalnat helt innan servering. Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme). Klicka ut 9 stycken kakor på en plåt med bakplåtspapper. Garnera med mer mörk choklad och grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 15 minuter. ca 260 g kikärtor, förkokta (avrunnen vikt). 1 dl jordnötssmör (mandelsmör funkar också). ca 260 g kikärtor, förkokta (avrunnen vikt) ca 1 krm vaniljpulver 1 dl jordnötssmör (mandelsmör funkar också) 2 msk agavesirap 1 tsk bakpulver ca 1 krm salt 120 g mörk vegansk choklad, grovhackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.