Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform.
Blanda grädde, crème fraiche och sambal oelek i en kastrull på låg värme. Tillsätt osten och sojan. När osten har smält och allt har blandats ihop, häll såsen över kycklingen och låt den tillagas i ugnen i ca 1,5 timme.
Håll koll på kycklingen och vänd sida på kycklingen vara 30:e minut.
Bryn kycklingeni stekpanna och smaksätt med salt och peppar. Grönmögelost i all ära, men ibland har den en förmåga att ta över och dominera rätten som den hamnar i
KycklingiGorgonzolasås. Passar tillkyckling och kött. Denna gorgonzolasås är väldigt god. Man reglerar smaken själv genom hur mycke gorgonzola man tillsätter
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.