Gorgonzolasås. Vik ut dem med den fina sidan neråt. Som kyckling tillexempel. Gorgonzolasås. Salta och peppra (var försiktig med saltet eftersom både gorgo och bacon är salt)
Bryn kycklingen i stekpanna och smaksätt med salt och peppar. Så för mig blir det en utmaning att laga mat med grönmögelost och hitta den rätta balansen där man kan ana att ostens fina egenskaper men även känna av andra ingredienser
Sen är det bara att servera med en smarrig grönsallad. KycklingmedgorgonzolasåsFör 4 personer. 1 kg kycklingfilé1 dl soja100 g gorgonzola½ purjolök2 dl cremé fraicheOlivoljaSalt / SvartpepparDela filéerna i mindre bitar. ) 1 kg kycklingfilé
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon. Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.