Gör så här:
Smält chokladen tillsammans med 1/4 dl grädden, på svag värme & under omrörning. Bred ut chokladen över en marängbotten och ställ den svalt i kyl. Grovhacka daimen, vispa grädden fluffig och fast och vänd ner daimen till fyllningen. Spara ungefär 1 daim till dekorationen. Skiva 1/2 liter jordgubbar tunt, medan den andra halvan klyver du på mitten.
Ta fram marängbotten från kylen och bred över daimfyllningen över marängen & chokladen. Fördela ut de tunt skivade jordgubbarna och lägg på det andra maränglocket. Bred över ett tunt lager med daimfyllningen och fördela ut de resterande jordgubbarna & daimhacket.
Gör så här. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Värm upp grädde & kondenserad mjölk tillsammans i en kastrull – den ska inte koka men bli het
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.