Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät och fin tårta. Görman smörkrämen riktigt god och krämig (med äggula, lime och vanilj) så blir den jätte god
Fräs på spenaten i lite olivolja och fördela i formarna. Så, hurgörman ägg cocotte. Här kommer en liten guide hur du går tillväga för att göra bästa ägg cocotte, en perfekt frukost eller brunchrätt
Ser ni den färdiga limpan längst ut med frön mest på toppen. När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Beror påhur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Det är också viktigt att man har köpt potatis när man ska göra gratäng, annars får man älga iväg till affären på eftermiddagen
Tips på vad man kan göra med rabarber. Så nu har jag en kasse med massa rabarberstjälkar som måste göras vid, tärnas och frysas in för kommande kakbak och annat man kan göra med dem
Och nu är det dags för det som är läskigast när mangör detta första gången. Hur mycket smörkräm du låter sitta kvar på tårtan beror lite påhur ojämn den var från början och hur mycket du gillar smörkrämen
Det tar visserligen lite mer tid och ansträngning än att köpa hem färdig sushi, men eftersom det inte brukar finnas särskilt många vegetariska val på sushirestauranger är möjligheterna mycket större när mangör dem själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.