Hallonmojito
DenblygaViolen
DenblygaViolen

Hallonmojito

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser (2 serveringar)
  • – 1,1 dl hallonpuré
  • – 6 myntablad
  • – 1 lime, skuren i klyftor
  • – 12 cl ljus rom
  • – 1,2 dl sodavatten
  • – Hallonpuré (se receptet nedan)
  • – Is
  • – Myntablad och hallon till garnering
  •  
  • Hallonpuré
  • – 1,1 dl hallon
  • – 3,5 dl vatten
  • – 1,7 dl socker
  • – 1 nypa salt

Beskrivning

    Gör hallonpurén genom att bland hallon, vatten, socker och salt i en liten kastrull. Koka upp 3 till 5 minuter tills blandningen tjocknat. Mixa till en slät massa och låt kallna. Muddla myntan och limeklyftorna. Tillsätt isen, hallonpurén, rommen och sodavattnet och blanda. Servera direkt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.