Blåbärsmojito Mixa blåbären till en puré, du kan också välja att krossa dem med muddlaren/drinkmorteln om du hellre vill det DenblygaViolen
Hallonmojito Gör hallonpurén genom att bland hallon, vatten, socker och salt i en liten kastrull. Koka upp 3 till 5 minuter tills blandningen tjocknat DenblygaViolen
Enkel Vinslushie med Persika 1. Mixa persikorna och sockerlagen till en slät puré. Frys in, och rör gärna om några gånger under tiden det fryser DenblygaViolen
Nyttigare Varm Choklad Har tyvärr inga exakta mått utan höftar lite och smakar av hela tiden tills det blir god smak på den DenblygaViolen
Tranbärsbål Blanda äppelcider, tranbärsjuice och koncentratet från apelsinjuicen i en tillbringare. Ställ in i kylen DenblygaViolen
Sorbetdrink Kyl eller frys glasen så de är kalla. Lägg upp en kula sorbet i varje glas och slå sedan försiktigt på det mousserande vinet DenblygaViolen
Krämig varm choklad Ljuvligt god och krämig varm choklad. Lyxa gärna till din dryck lite extra med vispad grädde, marshmallows och chokladsås Zeinas Kitchen
Vit varm choklad Alkoholfria Drinkar (30). Sök på Zeinas Kitchen. RECEPT SORTERADE I KATEGORIERRECEPT SORTERADE I KATEGORIER Zeinas Kitchen
Varm choklad med rödvin 1. Kombinera mjölk och choklad i en kastrull och hetta upp på mediumvärme. Rör om hela tiden tills chokladen har smält DenblygaViolen
Paloma Med Grapefrukt Och Lime 1. Blanda alla ingredienser i en stor glasburk med lock och tappkran eller i en stor skål. 2. Fyll på med skivad grapefrukt, lime och is DenblygaViolen
Strawberry & mint rosé Mortla mynta ihop med limesaft i ett glas. Häll i rosévin, sockerlag och de skivade jordgubbarna. Fyll upp med soda och tillsätt is DenblygaViolen
Lemon Fushion Häll upp isen i ett glas, fyll på med rosévinet och toppa med soda. Dekorera med citron antingen i drinken eller på glasets kant DenblygaViolen
Rosé Royal Blanda rosévin, grapefruktsjuice, sockerlag och äggvita i en shaker och skaka kraftigt i 15-20 sekunder DenblygaViolen
Champagnedrink med Passionsfrukt Blanda vatten, socker, passionsfruktsköttet och saften från citron i en kastrull och värm tills sockret lösts upp jigglybear
Rosévin med blodapelsin Häll ungefär 1-2 dl krossad is i ett glas. Fyll upp med resten utav ingredienserna och dekorera med 1-2 skivor apelsin jigglybear
Christmas morning Apples (alkoholfri) Krossa kardemumman lätt. Värm äppeljuicen väl med kardemumma och lagerblad. Häll upp i glas och toppa med cider jigglybear
Champagne med sorbet Använd en glasskopa och rulla en kula sorbet till varje glas. Häll över drycken och servera genast, gärna med sugrör och en apelsinklyfta på kanten jigglybear
slush med rosévin 1. Häll rosévinet i isbitsformar och frys till roséisbitar. 2. När rosén är frusen, blanda alla ingredienser i en mixer jigglybear