Jag äter en personlig paleokost av hälsoskäl. Den är bredare än vanlig paleo och anpassad efter vad som fungerar för mig. Välkommen att ta del av mina recept!
Skär smöret i små kuber och lägg alla ingredienser i en matberedare. Mixa tills allt blandats väl. Om degen inte går ihop kan du stjälpa upp den på ett bakbord och krama ihop den med händerna
Smält smöret ihop med saffran. Låt svalna lite. Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda ihop alla torra ingredienser i en annan bunke
Otroligt goda och lite sega glutenfria havreflarn som går snabbt och enkelt att baka. Tänk bara på att inte lägga dem för tätt på plåten, eftersom de flyter ut
Dessa små godingar kallas nog inte "Millionare shortbread" helt utan anledning. Små, söta och Paleo- vilket gör att de flesta, oavsett allergi, kan bjudas på fika och få njuta av dem