Cool, krämig och kommer att hålla dig nöjd i timmar! Denna läckra frusna varm choklad är näringsrik och passar perfekt att njuta av till frukost som en smothie toppad med härlig vispad kokosgrädde. Denna chokladblandning är något av det godaste som vi på myTaste har smakat. Med sin lena smak av banan och söta smak av choklad och lönnsirap så kommer detta att bli en garanterad storfavorit när du funderar på vilken dryck du är sugen på för dagen!
Receptet kommer från bloggen Running with spoons och är skriven av bloggaren Amanda från Canada vars motto är att laga hälsosam mat som ska vara enkel och rolig att laga.
Missa inte hennes grymma recept, länken finner ni under beskrivningen!
Gör så här:
1) På kvällen lägg alla ingredienser med undantag för den frusna banan och isen i en skål och mixa.
2) Täck och placera i kylskåpet i minst 3 timmar, helst över natten.
3) När du är redo att äta, tillsätt den frysta bananen och isen och blanda tills den har en jämn och krämig konsistens. Om smoothien är för tjock för din smak, lägg till en extra stänk av mjölk.
4) Överför till en skål eller ett glas, lägg till önskade toppings och njut!
Tillagningstid: ca 3 timmar och 5 minuter
Här är länken till original receptet http://www.mytasteus.com/r/frozen-hot-chocolate-breakfast-smoothie-104247823.html
Varm Vit ChokladmedVanilj, Karamellsås och Rom. Och om du är sjuk, som jag, så är det helt okej att toppa chokladenmed både vispad grädde och marshmallows
Varmchokladmed skumtomtar och vit choklad. Att dricka varmchoklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Stäng av plattan och ta av kastrullen, vispa i kokosmjölk, honung ochvanilj efter smak
Lägg persikorna på tallrik och servera medvaniljkrämen. Rör ihop vaniljkrämen. Vaniljkräm. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält. 8 nobless (chokladflan från kartong). 1 msk vaniljsocker
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Idag har jag lite sjukstuga här hemma, vaknade hängig imorse så lyxar med denna krämiga varmachokladdryckmed cashewnötsmör i och hoppas den ska motverka att en eventuell förkylning bryter ut
Under min uppväxt i Kongo hörde det till glädjeämnena att sitta och pilla ut jordnötterna ur sina skal och sedan rosta dem i vedspisen tills det spred sig en varm doft av rostade jordnötter
Här hittar Du då min varmaChokladmed Kardemumma och Vispgrädde, från bloggens barndom. Men blandat i varmchoklad, fördelas fettet jämnt och det blir ingen hinna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.