Varmchokladmed skumtomtar och vit choklad. Att dricka varmchoklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchoklad på den och en smoothie
Tillsätt chokladoch kidneybönor. Just vid detta tillfälle slapp jag överväga detta alternativ, då höstens första långlagade gryta till ochmed blev bättre än förväntad
Riv chokladenoch rör ned i grytan. Rör om då och då. Bryn färs, lök och 3 vitlöksklyftor i olja. Tillsätt tomatpure, spiskummin, oregano ochchilipulver, fräs i 3 minuter. Tillsätt krossade tomater, buljongtärningar, sambal oelek, 1 tsk socker och lite salt, småkoka under lock i 20 minuter. Blanda sedan ner paprikorna och bönorna i grytan, småkoka i 10 minuter. Blanda yoghurten med 1 pressad vitlöksklyfta och lite salt
Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält. 8 nobless (chokladflan från kartong)
Ta en kastrull, lägg i köttet,i med mörkölen, salt, peppar, chilin, spiskummin och agave nekatarn. Servera med gräddfil och hemmagjorda parmesan eller västerbotten chips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.