1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Mixa ägg, banan och kokosolja med stavmixer
3. Blanda alla torra ingredienser i en skål och rör ner i äggsmeten. Fortsätt mixa till en slät smet och vänd ner hallonen (använder du frysta ska de vara tinade)
4. Häll upp i muffinsformar och ställ in i ugnen i ca 15 min
) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammans medhallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Smula den frysta hallonen jämnt över deg-rektangeln. Tillsätt smöret, saltet, strösockret, kardemummanoch nästan allt mjöl
En av de första grejerna jag gjorde när jag kom hem var att baka frukostmuffins, en superbra och enkelt grej om man har bråttom på morgonen men ändå vill ha något mer än en smoothie eller liknande
Mina frukostar just nu består mest av Lindahs sockerfria hallonkvarg (älskar den. Mellanmålen är ofta en proteinsmoothie, kvarg med frukt/bär och nötter, en Questbar eller något av alla de proteinmuffinsrecept jag har på bloggen
Blanda havregryn, kanel, kardemumma, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke. ¼ tsk kardemumma. En perfekt kombo till frukost eller mellanmål - framförallt om du har bråttom iväg på morgonen, då kan du förbereda dessa dagen innan, lägga ner dem i en påse och sedan ta med dem i väskan när du ska iväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.