Ikväll bakade jag choklad- ochhallonscones som vi åt med lite philadelphiaost på toppen. (Om jag var en sån som använde smileys i min blogg hade det funnits en här)Choklad- ochhallonscones
Denna gång nyttiga muffins medhallonochkardemumma. Lagom söta ochmed fin syrlighet från hallonen. Jag toppade även med rostade kokosflagor som gav både supergod smak och lite krisp
) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammans medhallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Smula den frysta hallonen jämnt över deg-rektangeln. Tillsätt smöret, saltet, strösockret, kardemummanoch nästan allt mjöl
Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.