Frukostmuffins är perfekta så tillvida att du kan blanda i det mesta i dem. Det här blev en synnerligen god kombination som fick smaklökarna att jubla och magen att bli mätt och nöjd ända fram till lunch
Finmal nötter ochhavregryn i en matberedare och rör ihop med äggsmeten. ½ dl havregryn. Varför inte variera frukosten lite och slänga ihop enkla muffis medäpplenoch nötter
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Jag gjorde faktiskt två versioner av det här receptet, där en version inkluderade ett ägg och där jag mixade havregrynen till ett mjöl och den andra utan ägg ochmed hela havregryn
Strö över lite kanel och lägg sedan ut resten av smuldegen över äpplena. Blanda ihop smör, socker, vetemjöl, havregrynoch vaniljsocker till en smulig deg
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äppleoch kanelmuffinsen, äppleoch kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Mosa banan och blanda med ägg. Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Genom att använda banan, avokado och kvarg blir muffinsen riktigt saftiga ochfiberhavregrynoch havrekli tillför fiber vilket gör att du håller dig mättare längre
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Det går snabbt och är inte bara nyttigare och billiagre att baka själv, man vet vad brödet innehåller och dessutom är det så mycket godare med hembakat bröd
Bullarna ska stå med snittytan åt sidorna om du ska göra gifflar. Solen strålar och trots att jag är genomförkyld så känns det som att det kommer bli en toppendag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.