1. Fräs löken lätt i olja tillsammans med curry och pressad vitlök. Såsen ska vara ganska stark, så minst 1 msk curry behövs - frukten dövar också en del av kryddsmaken.
2. Tillsätt äpple, bananer, soya, mango chutney och buljong och låt det småputtra under lock ca 10 minuter.
3. Bryn köttet, tillsätt det till såsen och låt koka 3 - 4 minuter. Slå i vispgrädden och smaka av.
Slå ivispgrädden och smaka av. Servera med kokt ris och mer mango chutney. FLÄSKFILÉIHETCURRYSÅS4portioner400 g fläskfilé, skuren iskivor2skivade gula lökar2 rivna äpplen2 skivade bananer1 - 2 msk curry4 vitlöksklyftor3 msk olja2 msk kinesisk soya2 msk mango chutney2 dl vatten + 1 buljongtärning1 dl vispgräddeFräs löken lätt i olja tillsammans med curry och pressad vitlök. Såsen ska vara ganska stark, så minst 1 msk curry behövs - frukten dövar också en del av kryddsmaken. Tillsätt äpple, bananer, soya, mango chutney och buljong och låt det småputtra under lock ca 10 minuter. Bryn köttet, tillsätt det till såsen och låt koka 3 - 4 minuter. 4 portioner. 400 g fläskfilé, skuren iskivor. 4 vitlöksklyftor. 2 dl vatten + 1 buljongtärning. 1 dl vispgrädde
Ikväll blev det en ny litehetare Rub tillfläskfilé. Jag blandade egentligen kryddor lite efter smak, och det blev succé tillfläskfilé med sötpotatis och aubergine
Skivafläskfilén och chorizoniskivor, finhackavitlök och gul lök. Stek korven och köttet tillsammans med vitlök och löken i smör, när köttet fått färg så vrid ner värmen
Åter igen en helg fylld med fest och roligheter. Mittcatering-mission blev lyckat på helgens inflyttningsfest hos Hanna och Oscar och jag fick mycket beröm för minaminibiffar och pajer som jag levererat
Åter igen en helg fylld med fest och roligheter. Här kan du läsa Linasorginalartikel. Mittcatering-mission blev lyckat på helgens inflyttningsfest hos Hanna och Oscar och jag fick mycket beröm för minaminibiffar och pajer som jag levererat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.