Chokladkaka

Choklad kan man inte få för mycket av. En god chokladkaka kan göras på en uppsjö olika sätt. På MyTaste hittar du ett recept för varje tillfälle!

mintchokladkaka mjölkchokladkaka vitchokladkaka nötchokladkakor ischokladkaka blockchokladkaka mjuk chokladkaka saftig chokladkaka skurna chokladkakor mörk chokladkaka

Topprecept för chokladkaka just nu

Visa alla topprecept för chokladkaka

Lyxa till det med chokladkaka


Kladdig och seg eller mjuk och saftig. Vem älskar inte en lyxig chokladkaka, i vilken form den än presenteras? Vi blir mer än gärna bjudna på en smarrig kladdkaka, en klassisk rulltårta eller en mäktig brownie. Det går helt enkelt inte att göra fel med choklad.

Chokladkaka är ett säkert kort vid alla slags festliga tillfällen. Vare sig du föredrar ljus mjölkchoklad eller riktigt mörk choklad finns det garanterat ett recept som passar. Ska du bjuda många är det smidigt och enkelt att göra chokladkaka i långpanna - kanske med en god glasyr och toppad med kokos?

En chokladkaka går givetvis att smaksätta på en rad olika sätt. Citron, hallon och lakrits är alla vinnande kombinationer tillsammans med choklad.

Servera din chokladkaka med len vaniljglass eller mjukt vispad grädde, och toppa gärna med färska bär. Mums!

Toppkommentarer i chokladkaka

Chokladkaka med dulce de leche
127

“Otroligt god!!!!”

Se recept
Vit chokladkaka med blåbär och citron
11

“Lite för söt”

Se recept
Saftig mjuk chokladkaka --- Mums...
15

“Jättegod!”

Se recept

Toppanvändare i chokladkaka

Visa alla toppanvändare

Senaste recepten för chokladkaka