Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Arbeta ihop ingredienserna i en matberedare eller på en bänk. Platta ut degen, lägg den i en plastpåse och låt vila i kyl minst 30 min
Boken kommer i mitten av september och heter ”Baka glutenfritt med Ulrika”. I dag har jag bakat glutenfria kakor och allt blir så gott… Jag har gjort de sista recepten till min kommande bok och vi tog omslagsfoto som jag tror kan bli bra
Rulla bollar av smeten och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Glutenfriachokladkakor (ca 30 st). 3 1/2 dl glutenfri mjölmix (t ex Semper fin mix). Grädda i mitten av ugnen i 175 grader 8-10 minuter. Glutenfriachokladkakor (ca 30 st)
Kakan - som både är glutenfri och helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad med färska eller frusna/tinade hallon och grädde smaksatt med hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
Väldigt god och full av smak. Den är dessutom glutenfri och innehåller rena och relativt få råvaror. 1 dl kokosflingor, 6 ägg, 300 g mörk choklad av bra kvalité, 1/2 dl starkt kaffe, 4 msk råsocker, 1 dl blandade nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.