Biskvi botten (Konditorivariant)
moa.1403.eriksson
moa.1403.eriksson

Biskvi botten (Konditorivariant)

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blir ca 30 bottnar
  • 500 g Mandelmassa
  • 250 g Strösocker
  • 125 g Äggvita

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 170°. Blanda sockret och lite av äggvitan så det får konsistensen att du kan forma en boll av det.

    2. Tillsätt sedan mandelmassa och arbeta ihop till en jämn massa tillsätt sedan lite äggvita i taget.

    3. Spritsa sedan bottnar i önskad storlek tänk på att de flyter ut en aning och grädda i ca 15min, men tiden varierar beroende på storlek så håll koll.

    4. Frys sedan bottnarna i ca 1 timme innan du försöker lossa de från bakplåtspapperet. Efter att de blivit frysta släpper de enkelt utan att gå sönder.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.