Rabarberkaka
moa.1403.eriksson
moa.1403.eriksson

Rabarberkaka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st Ägg
  • 270 g Socker
  • 200 g Smält Smör
  • 100 g Mjölk Eller Vatten
  • 240 g Vetemjöl Eller Glutenfri Mix
  • 2 tsk Vaniljsocker
  • 2 tsk Bakpulver
  • 270 g Hackad Rabarber
  • Lagom till en springform med en diameter på 24cm

Beskrivning

    Vispa ägg och socker luftigt, ca 10 min på högsta hastighet. Smält under tiden smöret.

    Blanda samman allt utom rabarbern med slickepott.

    Häll upp i en smord springform och ha i rabarbern som du hackat i små tärningar. Sprid ut noga och tryck eventuellt ner rabarbern lite så inte allt hamnar på ytan.

    Baka av på 175° i ca 45min

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.