BOTTENRiv mandelmassan och blanda med äggvitornatill en slät smet. Låt svalna (mycket viktigt annars smälter smörkrämen)SMÖRKRÄMRör ihop smör och florsocker
En Drömrulltårta är en klassisk chokladrulltårta med smörkrämsfyllning, uppskattad av många. Jag föredrar att låta Drömrulltårtan stå i kylen iminst en timmeinnan den serveras, mest för att smörkrämen ska få växa tillsig och smaka gott och inte bara smör
Inför kommande helgs festligheter har jag bakat biskvier. Små godingar som jag bakat många gånger. Den här gången med alla gästers preferenser i åtanke blev de mer åt LCHF-hållet
Sommarfika. Nu vill jag fylla frysen med något gott, som är enkelt att baka och blir mycke. Rutorna blir ju inte så fina när chokladen ofta spricker, men va gör väl litetrasig choklad när smaken är goood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.