Bakas potatis med skagenröra
Matilda
Matilda

Bakas potatis med skagenröra

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st bakpotatisar
  • Skagenröra
  • 150 g tofu (naturell eller kräfttofu)
  • 1 rödlök
  • 1 avokado
  • 2-3 msk tångrom
  • 0,5 dl finhackad dill
  • 0,5 dl iMat fraishe
  • 1-1,5 dl majonnäs
  • limesaft
  • salt & svartpeppar

Beskrivning

    Receptet är för 4 personer.

    1. Sätt ugnen på 200°. Maggan potatisen runt om. Förvalta i mikron på full effekt 10-15 min.

    2. Vänd efter halva tiden. Testa med provsticka. Tillaga ytterliggare 5 min i ugn för ett knaprigare skal.

    3. Skär tpfun i 1x1 cm små bitar. Finhacka rödlöken och skär upp avokadon.

    4. Lägg ingredienserna i en skål och tillsätt tångrom, dill, iMat Fraiche, majonnäs och blanda runt. Smaka av med limesaft, salt och svartpeppar. Fyll potatisarna med smör, skagenröra och sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.